Završen je i treći turnir prvenstva Hrvatske za žene u S.C. Lučko, a momčad trenera Alena Delponta završila je na trećem mjestu, iza novih prvakinja MC Plus, te  Alumnus SC Flegara.

Jučer je Split Tommy pobijedio Super Chicks rezultatom 4:0, dok je  drugoj utakmici poražen protiv novih prvakinja MC Plus sa uvjerljivih 4:1.

U današnjem susretu Split Tommy je porazio ekipu MNK Hajduk rezultatom 11:1, a strijelac čak 8 pogodaka je bila Monika Conjar, koja je podijelila prvo mjesto za najboljeg strijelca sa Tomislavom Matijević iz Alumnus SC Flegara. Obe su zabile po 16 pogodaka.

“Nisu bitni golovi. Još nas malo drži jučerašnji poraz od MC Plusa. Moram im čestitati jer su bile bolje i više su željele pobjedu. Na nama je bio pritisak jer smo morale sve tri utakmice pobijediti i čekati posrtaj Alumnusa. Današnja utakmica bila je nešto lakša. Nismo to gledale kao da igramo protiv slabijeg protivnika, već smo od početka ozbiljno ušle u susret. Zadovoljne smo trećim mjestom, medalja je medalja, svaki pehar je dobar.” – Monika Conjar

 

Nakon odigrana tri turnira u Zadru, Splitu i Lučkomu, naše cure su osvojile 18 bodova iz 8 utakmica.

 

Komentari

Share Now

Related Post