FC Split Tommy II ipak nije uspio ostvariti pozitivan rezultat u 11. kolu 2. HMNL (jug). AFC Universitas je pogotkom 30 sekunda prije kraja osigurao vrijednu pobjedu rezultatom 2-1.

Bila je to izuzetno napeta, čvrsta, na trenutke i prečvrsta utakmica u kojoj su “studenti” imali više sreće. Možda bi neriješen rezultat bio i najpravedniji, ali futsal ne funkcionira na takav način. Futsal je uvijek pun iznenađenja, nepredvidljiv… Zato ga i volimo zar ne?

Iako su naši mladi momci izgubili zaslužili su veliki pljesak za napravljeno, ne samo u ovoj utakmici, već u cijeloj polusezoni. Pred sam početak sezone, kao i u prvim kolima, drugu momčad Bijelih svi su doživljavali kao simpatičnu mladu momčad, kao djecu, ali oni su svojom igrom, kroz tek 11 odigranih kola, stekli status favorita, pokazali su da samo izgledaju kao djeca, ali igraju kao lavovi. Slavlje momčadi AFC Universitas nakon pobjede nad našim mladcima na najbolji način to i pokazuje.

Drugoj momčadi Split Tommyja ostaje još jedna utakmica za odigrati u 2017. godini. Riječ je o zaostaloj utakmici 4. kola 2. HMNL (jug) a koja je na rasporedu u četvrtak, 21.12., u 21 sat na Gripama. Vjerujemo kako ćemo gledati pravo sportsko nadmetanje dvije odlične momčadi iz gornjeg dijela prvenstvene ljestvice. Neka bolji i pobijedi!

Tek je prvi dio sezone iza nas a Bijeli napreduju velikim koracima. Individualno i momčadski. U prvih 11 kola priuštili su vatromet svakoj momčadi protiv koje su igrali, bez obzira koliko fizički nedorasli nitko se nije dobro proveo protiv njih. Jedina momčad koja ih je nadigrala je – Split Tommy II. Da, sami sebe su u nekoliko navrata pobijedili. Platili su danak neiskustvu. Međutim, igrači se sve bolje prilagođavaju ovom rangu natjecanja i napredak je vidljiv golim okom iz kola u kolo. Toliko je vidljiv da ne možemo dočekati nastavak prvenstva!

Share Now