Derbi utakmica s Futsal Dinamom prva je od 8 utakmica koje će naše ekipe odigrati u svega 3 dana.

Nakon najvećeg futsal derbija u Hrvatskoj, koji je na rasporedu u petak u 20 sati na Gripama, očekuju nas i utakmice druge momčadi, juniora, kadeta, pionira i ženske ekipe FC Split Tommyja.

Futsal vikend su trebali otvoriti kadeti utakmicom 10. kola kadetskog prvenstva protiv Hrvatskog Dragovoljca i to na Gripama u 12:30 sati, međutim, njihova utakmica je premještena i odigrat će se u srijedu. Dosadašnji učinak kadeta je savršen, 7 pobjeda u 7 utakmica, a nadamo se da ćemo u srijedu oko 12 sati slaviti i 8 uzastopnu pobjedu.

Kad već nisu kadeti, vikend otvara ženska ekipa FC Split Tommyja i to u Sisku u 14:50 sati utakmicom 7. kola protiv ekipe Meteora Futsal. Cure trenutno drže 2. mjesto na prvenstvenoj ljestvici s 5 pobjeda i 1 porazom. Odmah nakon završetka utakmice selimo na sami jug Hrvatske.

Isti dan u 16 sati, druga momčad FC Split Tommyja, u sklopu 12. kola 2. HMNL jug, gostuje kod uvijek neugodne momčadi Porto Tolero. Podsjetimo, u 1. kolu na splitskim Gripama iste momčadi su podijelile bodove, rezultat je bio 2:2. Naša druga momčad trenutno drži 5. mjesto dok je Porto Tolero na 10. mjestu drugoligaške ljestvice.

Nakon utakmice druge momčadi vraćamo se natrag u Sisak. U 18:05 sati, drugu utakmicu u danu naše cure igraju sa ženskom ekipom Mirlović Zagora. Riječ je o ekipi koja ima polovičan učinak i sigurno će biti nešto teži protivnik od Meteore Futsal. Unatoč tomu, vjerujemo kako će cure pobjedom zaključiti prvi dan futsal vikenda.

U nedjeljno jutro u Šibeniku, pioniri FC Split Tommyja igraju dvije utakmice, prva je na rasporedu u 9:40 sati s vršnjacima iz Primoštena, a druga u 10:20 sati s mladim Biograđanima. Pioniri se trenutno nalaze na visokom drugom mjestu s 8 pobjeda, 1 neriješenim rezultatom i 1 porazom od lidera prvenstva MNK Kijevo Knin.

Dok će pioniri loviti nadamo se svoju desetu pobjedu u sklopu Top Tim Futsal Lige, u isto vrijeme u Splitu, u 10:30 sati, juniori će pokušati pobjedom nad MNK Genius osvojiti juniorsko prvenstvo regije jug. Samim plasmanom u finale play-offa naše regije juniori su se plasirali i na završnicu juniorskog prvenstva na kojoj će se tražiti prvak Hrvatske u navedenom uzrastu. Važno je napomenuti da su juniori sve utakmice odigrali na izuzetno visokom nivou i da ih se s pravom smatra glavnim favoritima za osvajanje naslova u juniorskoj konkurenciji.

Nakon juniorskog finala, očekuje nas još jedna futsal poslastica, u Sisku, u nedjelju u 12:30 sati, ženska ekipa FC Split Tommy odigrat će i svoju treću utakmicu u dva dana i to derbi utakmicu protiv ekipe Super Chicks. Obje ekipe trenutno imaju isti učinak od 5 pobjeda i jednog poraza i sigurni smo da nas očekuje pravi derbi za kraj ove vikend ludnice!

Raspored utakmica 16./17./18. 02. 2018. (petak, subota i nedjelja):

20:00  FC Split Tommy – Futsal Dinamo

14:50   Meteora Futsal – Split Tommy (cure)
16:00   Porto Tolero – Split Tommy II
18:05   Mirlović Z. – Split Tommy (cure)

09:40   Primošten – Split Tommy (pioniri)
10:20   MNK Gauni – Split Tommy (pioniri)
10:30   Split Tommy – Genius (juniori)
12:30   Super Chicks – Split Tommy (cure)

Share Now