Nacional i Split Tommy danas u 20,45 sati u Zagrebu otvaraju finalnu seriju prvenstva Hrvatske koja se igra tko bolji od pet utakmica. Kako god ova serija završila promjene u hrvatskom futsalu nitko neće moći zaustaviti.
Split Tommy je postavio standarde koji hrvatski futsal dižu na viši nivo, ali isto tako obvezuju i HNS i druge prvoligaške klubove na promjene. Jer vjetar koji je zapuhao sa Gripa se više ne može zaustaviti.
U protekle dvije sezone isti ovi suparnici su odlučivali o prvaku i oba puta je Nacional u samim završnicama utakmica, a ponekad i na penale dolazio do trofeja.
Nacional je u tim serijama nominalno imao lošiji sastav od Split Tommy-a, ali su na golu imali Žarka Luketina koji je bio jezičac na vagi za osvajanje titula.
Sada stvari stoje drugačije. Nacional ima nominalno bolji sastav, ali Split Tommy na golu ima Žarka Luketina koji je odmah nakon utakmice sa Dinamom dao izjavu da bi mijenjao sve titule osvojene sa Nacionalom za jednu sa Split Tommy-em.
A to će naravno biti teško, ali ne i nemoguće. Nakon ove zadnje utakmice protiv Futsal Dinama u kojoj su gosti nadigrani u svim segmentima igre i nakon tri vrhunska gola našeg sastava stekli smo dojam da je sa onakvom igrom i pristupom sve moguće.

Komentari

Share Now

Related Post