Pred nama je tjedan u kojem ćemo odigrati dva prvenstvena kola. Raspored je tako htio pa ćemo u srijedu u 19 sati biti gosti trenutno posljednjoj momčadi prvenstva Alboni Potpićan 98 u Labinu. Riječ je o momčadi koja u 4 odigrana kola nije upisala ništa drugo osim visokih poraza, a gol razlika je -30. Nadamo se da ćemo popraviti realizaciju i da ćemo se kući vratiti sa što više postignutih golova a posljedično tome i puni samopouzdanja koje nam je prijeko potrebno.

Potrebno za nastavak sezone, ali i za prvu sljedeću utakmicu u kojoj na Gripama, u petak u 19:30 sati, dočekujemo Alumnus iz Zagreba a koji je u ovu sezonu ušao maestralno. Momci trenera Jakova Ungarova za sada imaju omjer 3-1. Izgubili su samo od Crnice u Šibeniku. Posebno je odjeknula posljednja pobjeda u Osijeku. Upravo je ta pobjeda Alumnusa i nama pomogla da opet zasjednemo na prvo mjesto prvenstvene ljestvice.

Za razliku od naše ekipe koja ima lakšeg protivnika u srijedu, Alumnus dočekuje Novo Vrijeme u derbiju kola i svakako će imati više problema vezano za oporavak igrača do našeg međusobnog susreta.

Alumnus je zagrebački klub finoga štiha, taktički potkovani, fizički pripremljeni. Pobjede su ih dodatno motivirale, pa se sve više čuje glas prizivanja nekih prošlih vremena kada su bili prvaci Hrvatske 2013./2014.

Prvenstvo je iz kola u kolo sve zanimljivije i zanimljivije. Očito neće biti lakih protivnika u gornjem dijelu tablice gdje Alumnus svakako pripada – zato svi na Gripe i podržite naše momke!

(SV)
Share Now