Prvi tjedan priprema je za Bijelima. Iako se ritam iz dana u dan pojačava raspoloženje igrača je na zavidnoj razini. Očito je da su zimski praznici godili svima, odnosno da su se igrači dobro odmorili i da su željni rada i treninga.

U uvodnom dijelu priprema provedena su različita testiranja igrača potrebna da bi se utvrdila njihova inicijalna stanja. U nastavku, igrače očekuje intenzivniji ritam treninga, svaki danom radit će se sve više i jače. Osnovni cilj je, kao i uvijek, biti što spremniji za nastavak sezone i sve će biti podređeno tome. Intenzivni treninzi uz maksimalan fokus na rad i što kvalitetniji odmor – faktori su koji osiguravaju uspjeh.

U sklopu priprema, Bijeli će 20. i 21. siječnja nastupiti na slavljeničkom turniru u Čitluku povodom 10 godina postojanja malonogometnog kluba Brotnjo.

Osim FC Split Tommyja i domaćeg kluba, na turniru će sudjelovati Novo Vrijeme Apfel iz Makarske i momčad Porto Tolero iz Ploča. Obzirom na snagu klubova kao i na imena njihovih igrača sigurni smo da će turnir biti prava poslastica za sve ljubitelje futsala.

 

Share Now