Sljedećeg vikenda počinje druga sezona 1. Hrvatske malonogometne lige za žene. Druga sezona 1. HMNLŽ odigrat će se kroz tri turnira čiji će domaćini biti Zadar, Split i Zagreb. Prvi turnir održati će se u Zadru, 10. i 11. prosinca.
Split Tommy, prošlogodišnji prvak branit će naslov u sličnom sastavu kao prošle godine uz par izmjena. Jučerašnji i današnji treninzi odrađeni su pod “palicom” trenera Ivana Zvonimira Brkića uz pomoć trenera prve momčadi, Victora Acoste, pomoćnika Duje Maretića i kondicionalnog trenera Dina Bečića te se nadamo da će im to uvelike pomoć kako bi obranile naslov i ostavile trofej u Splitu.

Kapetanica Anamarija Mišetić rekla nam je kakva su očekivanja od nove sezone, kakva je atmosfera u klubu i kolko se igrački kadar promjenio na odnosu od prošle godine.

Očekivanja su visoka, nakon prošlogodišnjeg osvajanja prvenstva težimo ka ponavljanju uspjeha. Vjerujem da imamo sve predispozicije za obranu naslova. Atmosfera u klubu je uvijek dobra, nema nikakvog razloga za napetost. Nestrpljivo brojimo dane do početka natjecanja. Ima nekoliko izmjena s obzirom na prošlu sezonu, ali smatram da nas to nije oslabilo, baš naprotiv. Trener Victor je oduševio sve igračice svojim pristupom, znanjem i simpatičnosti. Radujemo se svakom sljedećem treningu s njim.

Komentari

Share Now

Related Post