Split Tommy i Futsal Dinamo u srijedu u 19,30 sati igraju svoju treću i odlučujuću utakmicu polufinalne serije Prvenstva Hrvatske. Nakon omjera 2:2 u ovoj sezoni jedno je sigurno. U ovoj utakmici POBJEDNIK UZIMA SVE, odnosno prolaz u finale.

Odlučujuća treća utakmica polufinala se bliži i nismo ništa pametniji nego prije. Sve prošle utakmice, a bilo ih je četiri ove sezone sada više nemaju nikakvu važnost jer samo je ova jedna bitna.

I jedni i drugi smatraju da bi prolazom u finale ova sezona mogla biti ocijenjena kao uspješna. Sve drugo je dakle neuspjeh.
Ulog je velik a dirigentske palice su u rukama Miće Martića trenera Futsal Dinama i Victora Acoste Garcie trenera Split Tommy-a,  jer teško se oteti dojmu da će baš taktika presuditi i u ovoj petoj utakmici između dva velika sportska rivala. Tko će ovoga puta povući pravi i pravovremeni potez, čiji će orkestar bolje odsvirati posljednjih 40 minuta.
Omjer pobjeda i poraza u ovoj sezoni je 2:2 i svaki put je bilo na gol razlike.
Sve one koji vole dobar futsal pozivamo da u što većem broju dođu u malu dvoranu SC Gripe i pruže nam podršku u nastojanju da se izborimo za još jedno finale.

Komentari

Share Now

Related Post