O AKADEMIJI

Postani dio najtrofejnije malonogometne obitelji u Hrvatskoj!
4godine

5uzrasta

Od samog osnutka naš klub je bio mamac za sve najperspektivnije igrače "malog baluna" u Splitu, a samim tim kroz svoju povijest on je stvorio i cijeli niz reprezentativaca koji su klub nosili do njegovih najvećih uspjeha.

Posljednih 10 godina u klubu djeluje i organizirana akademija futsala s kratkom iznimkom boravka kluba u drugoj lizi kada je akademija bila ugašena. Povratkom kluba u viši rang i dolaskom tvrtke Tommy akademija se ponovno osniva te trenutno okuplja veliki broj djece od 6 do 19 godina u 5 različitih kategorija. Velikim ulaganjima akademija iz godine u godinu bilježi sjajne rezultate, a broj djece u stalnom je porastu.

Spaladium Arena i sportski centar Gripe nude vrhunske uvjete za rad, a svim našim kategorijama na raspolaganju su gotovo jednaki uvjeti i oprema za rad kao i prvoj momčadi.
"Futsal je nogometna škola za sve!" - PEP GUARDIOLA
"Veliku većinu onoga što danas znam naučio sam na futsalu!" - RONALDINHO
"Igrajući futsal shvatite tko je zaista talentiran!" - XAVI

Osim što je odlična podloga za veliki nogomet, futsal je i najbrže rastući sport na svijetu koji nudi mogućnost profesionalne karijere kao i bilo koji drugi sport!
Svi treninzi naše akademije odvijaju se u sportskom centru Gripe i Spaladium Areni. Vrhunski uvjeti, oprema i treneri nude sve što je potrebno za kvalitetan razvoj mladog igrača bilo kojeg uzrasta.
Svi zainteresirani dječaci rođeni od 2000. do 2005. mogu postati članovi naše akademije. Bilo da si pionir, ml. pionir, kadet ili junior čekamo te raširenih ruku!