O AKADEMIJI

Postani dio najtrofejnije futsal obitelji u Hrvatskoj!
5uzrasta

Klub je posebno ponosan na vlastitu Akademiju koja bilježi vrhunske uspjehe i rezultate u različitim uzrasnim kategorijama. Još od 2001. godine na prvenstvima Hrvatske nastupa i kadetska momčad splitskog kluba, a od siječnja 2003. godine pokrenuta je i škola malog nogometa. Danas, FC Split Tommy Akademija slovi za jednu od najboljih futsal akademija u Hrvatskoj.

Sezona 2016./2017. ogledalo je uloženog truda i rada u omladinski pogon, a koja je rezultirala osvajanjem dvostruke krune mlađih članova Kluba (prvaci Hrvatske - juniori i kadeti). Da to nije slučajno, juniori su potvrdili i osvajanjem najvećeg turnira za mlade u Europi održanog u Montesilvanu u Italiji.

Spaladium Arena i sportski centar Gripe nude vrhunske uvjete za rad, a svim našim kategorijama na raspolaganju su gotovo jednaki uvjeti i oprema za rad kao i prvoj momčadi.
"Futsal je nogometna škola za sve!" - PEP GUARDIOLA
"Veliku većinu onoga što danas znam naučio sam na futsalu!" - RONALDINHO
"Igrajući futsal shvatite tko je zaista talentiran!" - XAVI

Osim što je odlična podloga za veliki nogomet, futsal je i najbrže rastući sport na svijetu koji nudi mogućnost profesionalne karijere kao i bilo koji drugi sport!
Svi treninzi naše akademije odvijaju se u sportskom centru Gripe i Spaladium Areni. Vrhunski uvjeti, oprema i treneri nude sve što je potrebno za kvalitetan razvoj mladog igrača bilo kojeg uzrasta.
Svi zainteresirani dječaci rođeni od 2000. do 2005. mogu postati članovi naše akademije. Bilo da si pionir, ml. pionir, kadet ili junior čekamo te raširenih ruku!