Nakon duge pauze, ljubitelji futsala napokon će doći na svoje.

Ove sezone na Gripama će se imati što vidjeti. FC Split Tommy u novom ruhu sa čak sedam aktualnih reprezentativaca najavljuje pohod na dvostruku krunu. Ne bježi se od uloge favorita, a sportski uspjeh je postavljen kao imperativ. Kako je već rekao predsjednik Ivo Zoković, sve drugo osim prvog mjesta u prvenstvu i osvajanja kupa bio bi podbačaj.

S nestrpljenjem očekujemo prvi susret protiv Futsal Dinama koji je na rasporedu ove subote u Zagrebu, s početkom u 20 sati. Momčad FC Split Tommy bit će uskraćena za usluge Žarka Luketina koji ulazi u bračne vode, kartoniranog Josipa Sutona i već duže vremena ozljeđenog Renata Koturovića, dok će Futsal Dinamo biti iznimno motiviran da se pred svojom publikom predstavi u najboljem svjetlu.

Novu sezonu u petak će otvoriti Brod 035 i Novo Vrijeme Apfel iz Makarske, te Vrgorac i Osijek Kelme. Derbi kola svakako je utakmica između Futsal Dinama i našeg FC Split Tommyja, ali ništa manje zanimljiva neće biti ni utakmica između Nacionala i Crnice iz Šibenika. Albona Potpićan ’98 dočekuje Alumnus, dok dubrovački Square dočekuje Uspinjaču.

Momci, želimo vam svu sreću!

 

Share Now