Nacional je uzeo i drugu pobjedu u finalnoj seriji. Sa Gripa je otišao neokrznut. Iako su se naši momci trudili nisu pronašli put do gola izvrsnog Espindole. Pobjeda gostiju je i više nego zaslužena jer su bili konkretniji i bolji.

Prvi gol u susretu je postigao Jelovčić već u 6.minuti susreta kada je Kosor izgubio loptu. Povukao je Franko polukontru i pogodio pored nemoćnoga jukića. Nakon toga smo imali jednu dobru priliku kada je Ćorluka pucao iz voleja, ali Espindola pokazuje sav svoj talent. Odlična obrana kojom je svima dao do znanja da je ovo njegova večer. U 9.minuti Nacional je trebao povećati svoje vodstvo kada je Jesus poklonio priliku Rajčeviću kojemu Jukić čudesno brani. Pred kaznenim prostorom servirao loptu za Rajčevića čiji udarac sa 7 metara fantastično refleksnom reakcijom brani Jukić.

Bilo je još prilika i uzbuđenja, ali najvatrenije je bilo u zadnjoj minuti kada je prvo Čujec imao dvije prilike, da bi Marić lobom pogodio gredu i na kraju Mordej koji je sam na Jukića pucao preko gola.
Ponovio se tako sličan scenarij kao i u prvoj utakmici. Nacional je otišao na odmor sa golom prednosti iako treba biti iskren i reći da je moglo biti i gore po našu ekipu. Bez obzira na sav trud i iznimno zalaganje mogla se osjetiti velika razlika u kvaliteti izvedbe i sve skupa je mirisalo na još jedan poraz.

Potvrda crnih slutnji je došla u drugome dijelu gdje je Nacional bez ikakvih problema došao do nove pobjede u finalnoj seriji.

 

U prvih desetak minuta drugoga dijela postojala je još nekakva nada, ali Espindola nije dozvolio da išta poremeti zagrebačko slavlje.
Konačni pad je uslijedio u 34. minuti kada Jelovčić daje vrhunsku asistenciju za Perića koji pogađa u rašlje za 0:2!
Zadnjih 5 minuta igramo sa golmanom-igračem ali ni to ne daje nikakav rezultat,  baš kao i u prvoj utakmici u Zagrebu. Za kraj je jos Cujec pogodio za 0:3.  Sljedeća utakmica je na rasporedu u petak u 20,30 sati u Sutinskim vrelima, a nadamo se da neće biti i posljednja.

Komentari

Share Now

Related Post