U drugoj utakmici serije smo opet gledali pravi triler. Bila je to utakmica koja se može podijeliti u tri dijela. Prvi dio koji je pripao Split Tommyju, drugi koji je pripao Futsal Dinamu, te produžetke u kojima su suparnici bili ravnopravni, ali je Dinamo bio bolji za pobjednički gol.
Prvo poluvrijeme je počelo odlično za naše momke. Naime već u 2. minuti Josip Suton pogađa za 0:1 nakon što je svome čuvaru loptu provukao kroz noge.  Nakon toga je uslijedilo razdoblje ravnopravne igre bez izrazitih prilika. Dovoljno je konstatirati da Žarko Luketin nije imao nekih ozbiljnijih intervencija, a Dinamo je doslovno bio paraliziran.

Drugo poluvrijeme sasvim druga priča. Dinamo je eksplodirao na valu fanatičnih navijača koji su ih gurali prema izjednačenju.

Prilike su sijevale sa svih strana, ali Luketin i okvir gola je u tim trenucima držao minimalno vodstvo Split Tommy-a i prolaz u finale.

A onda je u 34.minuti sijevnula kontra Dinama koju je lagano za 1:1 realizirao Penava zaobišavši nemoćnog Luketina.

U dvorani je zavladalo opće ludilo ili bolje rečeno delirij. Split Tommy se nije uspio ni posložiti, a već je u 36. minuti Horvat pogodio za 2:1 i potpuni preokret. Dinamo je i dalje napadao i pritiskao, a onda je trener Victor Acosta odlučio zaigrati sa igračem golmanom. I to mu se na samome kraju i isplatilo.

Samo dvije sekunde prije kraja utakmice Jesus izvodi brzi korner, lopta dolazi do Sutona koji pogađa za 2:2 i muk i nevjericu u dvorani.

Produžeci su odigrani bez velikog rizika, a Dinamo je u 45. minuti iskoristio trenutak nepažnje u splitskim redovima kada Čekol poslije povratne lopte iz prekida zabija za 3:2 i konačnu pobjedu.

Treća odlučujuća utakmica polufinalne serije se igra u srijedu u 19,00 ili 20,00 sati u maloj dvorani SC Gripe.
Bolje pozivnice za dolazak na ovu utakmicu od viđenog u prethodna dva susreta velikih rivala ne trebate. Svi na Gripe, pomozimo Split Tommy-u da uđe u finale.

 

Komentari

Share Now

Related Post