Nakon turnira u Čitluku, pet prvotimaca Split Tommyja putuje na okupljanje reprezentacije.

Hrvatska futsal reprezentacija od 22. do 24. siječnja sudjeluje na međunarodnom turniru “Četiri nacije” koji će se odigrati u Mađarskoj. Osim mini Vatrenih i domaćina, na turniru će sudjelovati Češka i Slovačka.

Izbornik Mato Stanković i ovaj put je, kao na turniru u Kini, odlučio dati priliku mladim snagama od kojih se očekuje da u budućnosti budu nositelji reprezentacije. Na konačnom popisu igrača za navedeni turnir nalazi se i pet igrača FC Split Tommyja, to su: Žarko Luketin, Josip Suton, Luka Perić, Antonio Sekulić i Josip Jurlina. Posebno veseli pozivnica mladim igračima Josipu Jurlini i Antoniju Sekuliću. Ona predstavlja čast i priznanje za njihov dosadašnji, ali i poticaj za daljni rad!

Osim igrača Split Tommyja pozvani su: Pave Mudronja (Pescara), Dario Marinović (ElPozo Murcia), Davor Kanjuh i Kristijan Čekol (Futsal Dinamo), Kristijan Postružin (Nacional), Andrej Pandurević (Osijek Kelme), Marinko Šamija (Maribor), Duško Martinac (Vrgorac) i Matej Horvat (Milano).

Prvu utakmicu na turniru mini Vatreni će odigrati sa Slovačkom 22. siječnja, dan kasnije slijedi utakmica s Češkom, dok će posljednjeg dana turnira igrati protiv Mađarske.

Sretno momci!

Share Now