U nedjelju su naši kadeti bili gosti na 9. međunarodnom turniru “Futsal Cup Zagreb 2016.” u organizaciji FC Nacional Zagreb. Fantastično organizirani turnir na kojem su nastupile sve redom odlične momčadi, prošao je u znaku Split Tommyja.

Iznimno talentirana generacija 99./00. u koju naš klub polaže velike nade, osvojila je turnir odličnom igrom uz sve pobjede te samo jedan nerješeni rezultat u 5 utakmica!

U grupnoj fasi smo bili bolji od Fusal Dinama (1:0), a momčad Aurelia nam je jedina oduzela bod (2:2). U četvrtfinalu nas je čekao Square iz Dubrovnika od koga smo bili bolji rezultatom (2:1). Na putu do finala stajali su nam momci iz Heroja 2007 koje smo pobjedili (3:0) te zasluženo izborili finale protiv domaćina turnira.
U velikom finalu čekali su nas stari znanci sa završnice, prvaci Hrvatske, Nacional Zagreb. Odličnu igru i u ovoj utakmici nažalost okarakterizirala je porazna realizacija te odlične obrane suparničkog vratara. Međutim, bili smo bolji za jedan gol, prekrasan gol Kosora na asistenciju Jurjevića.

Bitno je napomenuti kako su i u individualnim nagradama naši igrači proglašeni najboljima, pa je Ecio Jurjević proglašen igračem turnira, a Nikola Čizmić najboljim vratarom turnira.

Komentari

Podijeli

Povezani članci