Jer kako drugačije nazvati sve ono što je pred nama. Kup, drugi dio prvenstva i borba za trofeje do posljednje kapi znoja. Ždrijeb je htio da svoju obvezu u kupu odigramo na jednom od najljepših otoka sjevernog dijela Jadrana, na otoku Rabu. Igramo protiv drugoligaša MNK Rab, ali nikako ne podcjenjujemo domaćina. Sigurni smo kako će nas dočekati iznimno motivirani da ostvare veliki uspjeh.

MNK Rab nije slučajno osvajač kupa regije u kojoj se natječe. Radi se o stabilnom drugoligašu i maksimalno ozbiljno ćemo se posvetiti sutrašnjoj utakmici i našem protivniku, kako bi eventualno izbjegli situacije iznenađenja u kupu. Ništa nećemo i ne smijemo prepustiti slučaju jer nam je cilj i želja osvajanje Hrvatskog kupa, a MNK Rab je prva prepreka ka tom cilju – izjavio je pomoćni trener prve momčadi, Duje Maretić.

Izuzev Mare Đuraša koji se već duže vrijeme oporavlja i Žarka Luketina koji će nedostajati zbog lakše ozljede, svi ostali su spremni i na broju, jedva čekaju da “futsal ludilo” krene! Dug pripremni period je iza nas, ostvarene su sve pobjede u pripremnim utakmicama, radilo se izuzetno kvalitetno i željno se iščekuje prvi sučev zvižduk koji će službeno označiti, ne samo početak utakmice, već i početak drugog dijela utrke za trofejima!

Utakmica 1/8F kupa između MNK Rab i FC Split Tommy na rasporedu je u petak u 18 sati, na Rabu.

(SV)

Share Now