FC Split Tommy je osvojio međunarodni futsal turnir organiziran u čast 10 godina postojanja malonogometnog kluba Brotnjo!

U finalu dvodnevnog turnira, koji je organiziran povodom proslave 10. obljetnice osnutka MNK Brotnjo, Bijeli su pobijedili MNK Novo Vrijeme Apfel rezultatom 5:3. Finalna utakmica između dvije vrhunske momčadi bila je poslastica za sve ljubitelje futsala, a gledatelji su tijekom protekla dva dana uistinu mogli uživati u prikaznom futsalu i vrhunskim potezima malonogometnih majstora.

Nakon završetka finalne utakmice Denis Lasić, ministar prometa i komunikacija u Vladi FBiH, Marin Radišić, načelnik općine Čitluk, Damir Džeba, predsjednik Gradskog odbora HDZ BiH Mostar i Predrag Smoljan, predsjednik Općinskog vijeća Čitluk uručili su momčadima zaslužene nagrade.

Proslava deset godina uspješnog djelovanja MNK Brotnjo, nastavljena je u hotelu Brotnjo, gdje su se okupili svi sudionici turnira, kao i brojni prijatelji tog velikog kluba.

Ovim putem se FC Split Tommy zahvaljuje domaćinima na lijepom gostoprimstvu. Organizacija turnira je bila za svaku pohvalu! Hvala MNK Brotnjo i želimo Vam sve najbolje u budućnosti!

 

Rezultati slavljeničkog turnira:

Polufinale:
MNK Brotnjo – Novo Vrijeme Apfel       5:5   (6:7)
FC Split Tommy – MNK Porto Tolero    4:2

Za 3. mjesto:
MNK Brotnjo – MNK Porto Tolero         4:0

Finale:
FC Split Tommy – Novo Vrijeme Apfel   5:3

 

 

Izvor i foto: citluk.ba & fb page “Događajnica”

Podijeli