Napokon kreće najzanimljiviji dio prvoga dijela prvenstva!

Prva od tri velike utakmice u 12. mjesecu na rasporedu je u subotu u 19,15 sati kad ćemo se u Makarskoj susresti s Novim Vremenom, jednim od glavnih konkurenata za osvajanje laskave titule prvaka jesenskog dijela prvenstva.

Ljubičasti sastav je u dobroj formi i nema velikih nepoznanica između nas i njih. Dapače, u njihovim redovima nije bilo većih promjena u odnosu na prošlu sezonu. Glavne igrače, odnosno osovinu oko koje se sve vrti predstavljaju slovenski internacionalac Igor Osredkar i splitsko dite Duje Bajrušović.

Makarski sastav zaostaje samo tri boda za nama i pobjeda bi im značila priključak na vrhu. Jedini pravi kiks u dosadašnjem dijelu prvenstva bio im je poraz na domaćem terenu od Vrgorca, ali su se zato u Šibeniku protiv Crnice na samom kraju susreta čudesno vratili nakon zaostatka od dva gola i iščupali bod.

Što se tiče našeg sastava sve ostaje isto. Pobjede su imperativ od kojeg nitko u klubu ne bježi. Ni igrači, a ni trener Victor Acosta. Nova tri boda dodatno bi nas učvrstila na vrhu tablice i napravila još veću razliku u odnosu na Makarane. To je naš cilj! Osim Mare Đuraša i Mateja Fideršeka koji se liječe od ozljeda, svi ostali su spremni i puni samopouzdanja!

Ispred nas je “pakleni” prosinac nakon kojeg ćemo i definitivno znati na čemu smo i koliko smo blizu željenoj tituli!

 

(SV)

Share Now