Davi Zemuner Trindade, brazilski malonogometaš, koji je prošlog ljeta stigao u Split, kako bi pomogao Tommyju da prekine četverogodišnji post bez titule prvaka, osvojio je simpatije ljubitelje futsala. Dobar dio karijere je Davi proveo u Italiji, čak posljednjih pet godina, a u Split je stigao na preporuku reprezentativnog vratara Ive Jukića…

Nakon pet godina ovo je za mene jedno potpuno novo iskustvo. Želim dati sve od sebe, kako bi vratio klubu povjerenje i pomogao momčadi da dođe do zacrtanog cilja – započeo je Brazilac, te kazao kakav je dojam na njega ostavila ekipa Splita:

Radi se vrlo kvalitetnim pojedinicima i kompaktnoj cjelini. Znamo koji su ciljevi pred nama, pa nas u drugom dijelu prvenstva očekuje težak rad kako bi ih ispunili.

Talijanska malonogometna liga je jedna u najboljih svjetskih liga, pa se dolazak u Split čini kao korak nazad u njegovoj karijeri. Ipak, nije dvojio kada je dolazio.

U Hrvatskoj je vrlo malo kvalitetnih ekipa. To je osnovna razlika. Bez obzira na to, naša momčad je jaka, dobro igramo i učinit ćemo sve da osvojimo prvenstvo. 

Kazao je i koliko je on zadovoljan svojim igrama…

Sigurno ću s vremenom biti još bolji, igrati mnogo kvalitetnije. Nisam pokazao još uvijek sve što znam. Kada dolazim u neki novi klub, uvijek mi je cilj ostati što duže, pa tako vjerujem da ću u Splitu ostati još koju godinu.

Malo tko dođe u Split, a da mu se ne svidi sam grad. Ni Davi nije iznimka…

Grad je fantastičan, a meni osobno ništa ne nedostaje. Uživam, a i moram reći kako nisam mislio kako će mi biti ovako dobro. Split je premašio sva moja očekivanja – zaključio je Brazilac.

Intervju preuzet sa: www.dalmatinskiportal.hr

Komentari

Podijeli

Povezani članci