Tijekom treninga ili bilo koje intenzivnije tjelesne aktivnosti ljudsko tijelo gubi tekućinu, energiju i esencijalne elektrolite kao što su kalij, natrij, magnezij i dr. Obzirom da elektroliti predstavljaju jednu od ključnih uloga u funkcioniranju ljudskog organizma potrebno je što prije nadomjestiti ih.

Upravo iz navedenog razloga sportaši tijekom i nakon tjelesnih aktivnosti posežu za izotoničnim napitcima kako bi tijelo održali hidriranim, odnosno kako bi nadomjestili elektrolite izgubljene znojenjem te opskrbili organizam ugljikohidratima za nastavak aktivnosti ili oporavak nakon završetka iste.

Iako su trgovine prepune raznih vrsta ovih i sličnih napitaka, oni često sadrže šećere, bojila i druge dodatke koji negativno utječu na organizam. Iz tog razloga, sportaš koji želi ostvariti vrhunske sportske rezultate mora paziti što konzumira, odnosno, ne smije riskirati i koristiti ništa što može utjecati na njegovu sportsku izvedbu.

Kako bi našim igračima omogućili što brži i kvalitetniji oporavak nakon teških treninga uspostavili smo suradnju s tvrtkom Bolero Adria koja naše igrače opskrbljuje najkvalitetnijim izotonik napitkom – Bolero Isotonic Sport. Riječ je napitku s brzim izvorom energije, ugljikohidrata, mineralnih soli i vitamina, a osim toga, pospješuje ravnotežu elektrolita u organizmu. Ono što je još važnije istaknuti, ne sadrži šećer, konzervanse, laktozu, gluten i umjetne arome! No ni to nije sve, ojačani su VITAMINOM C koji ima mnogostruke korisne učinke na ljudsko zdravlje.

Reakcija igrača Split Tommyja na Bolero Isotonic Sport potvrda je dobrog rada menadžmenta Kluba. Tvrtka Bolero Adria je s pravom prepoznata kao idealan izvor energije koja će nas pogoniti do novih uspjeha!

Share Now