Predstavljamo vam novo pojačanje za sezonu 2016./2017.

S današnjim danom, novi igrač FC Split Tommy je Ante Crnjac.

Ante Crnjac rođen je 12. travnja 1997. godine u Mostaru. Futsal put započeo je u redovima MNK Kijevo Knin, sa kojima bilježi neponovljive uspjehe u mlađim kategorijama. Naime, u sezonama 2013./2014. i 2015./2016. osvajaju naslov juniorskih prvaka Hrvatske, a u sezoni 2014./2015. završavaju kao viceprvaci Hrvatske.

Sa nepunih 17 godina postaje neizostavni kotačić i prve momčadi MNK Kijevo Knin, za čiju momčad bilježi zapažene igre. Bio je sudionikom svih reprezentativnih kampova, a sa nedavno navršenih 19 godina, uz našeg Josipa Jakovljevića bio je član U-21 reprezentacije Hrvatske koja je nastupila na međunarodnom turniru u Japanu.
Spomenimo i da je nastupajući za svoju Zdravstvenu školu kao kapetan predvodio svoju momčad do osvajanja državnog prvenstva Hrvatske za srednje škole u futsalu.

Nakon svih navedenih uspjeha, sljedeća logična stepenica u njegovom razvoju je najtrofejniji i najbolji hrvatski klub. Nadamo se kako će Ante u našem klubu ostvariti svoj puni potencijal kojeg zasigurno posjeduje.

Ante, dobro došao !

Komentari

Podijeli

Povezani članci